chart
history
web

Varför Kamagra gel?

kamagra-oral-jelly-sverigeKamagra Gel är bara ett av de många olika potensmedel som finns på marknaden. Olika preparat fungerar olika bra för olika människor och det finns dessutom många olika preferenser som spelar in när det kommer till att hitta det läkemedel som är perfekt för dig. Kan Kamagra gel vara någonting för dig?

De flesta potensmedel innehåller det aktiva agenten Sildenafil citrat och detta gäller även för det här spännande alternativet. Till skillnad från sina konkurrenter är Kamagra Gel (som namnet redan vittnar om) ett något annorlunda medel då det är i geléform och därför ger en något annorlunda upplevelse för de som tar det. Varför? Jo, gelé medför en god smak om man jämför med att behöva ta olika piller och tabletter och det är dessutom väldigt enkelt att bära runt på utan att väcka onödig uppmärksamhet.

Precis som andra medel hjälper Kamagra män med erektionsproblem genom att öka blodflödet och låta muskelvävnaden koppla av. Mer blod hjälper kroppen att uppnå erektion. Effekten kvarstår i 4-6 timmar och det enda du behöver göra är att svälja gelén minst 15 minuter innan du utför någon sexuell aktivitet. Eftersom läkemedlet tillhör fosfodiesteras typ 5 hämnare (som många andra) innebär detta att det inte räcker att svälja gelén. Du måste därför vara sexuellt stimulerad för att känna av medlets effekt.

erectile-dysfunction-s5-corpoa-cavernosaEn annan likhet som Kamagra gel har med andra potensmedel är själva biverkningarna. Du kan räkna med att få huvudvärk, magont, ryggvärk och svettningar, men det betyder inte att du behöver få alla. Dessa är de vanligaste biverkningarna så det finns även risk att du får fler som är mindre vanliga. Det är emellertid viktigt att du söker hjälp om du upplever några problematiska symptom såsom ojämn hjärtrytm.

Fördelar? Tack vare geléformen som finns i olika smaker (ananas, jordgubb, kola, körsbär osv.) är det oftast behagligare att använda Kamagra gel då detta hjälper till att dölja eftersmaken från det aktiva ämnet. Du behöver alltså inte oroa dig för att känna avsmak efter att du tagit gelén. En annan fördel är att geléformen även sägs bidra till att du känner av en effekt snabbare än om du hade svalt en vanlig tablett. Detta gör att du inte behöver oroa dig för att det ska ta lång tid för effekten att slå till. Det finns dessutom studier som visar att Kamagra i geléform hjälper hela 90 % av de som provat på det.